Звідки з'явився легендарний aлігатор. Lacoste

 

Компанію La Chemise Lacoste в 1933 році заснував Рене Лакост разом з Андре Жильє, власником  французької трикотажної компанії.

Рене Лакост був відомим французьким тенісистом. У 1923 році американська преса охрестила Лакоста «алігатором» після того, як він уклав парі на валізу з крокодилової шкіри з капітаном збірної. Пізніше на сорочці, у якій Лакост з’являвся на корті, був вишитий аллігатор із роззявленою пащею. Алігатор був пізніше вишитий на сорочці, в якій Лакост з'являвся на корті. Рене Лакост виграв в 1927 році відкритий чемпіонат США з тенісу. На матчі цього турніру він одягав білу сорочку з коротким рукавом (у той час тенісісти використовували звичайні сорочки з довгими рукавами), створену з легкої трикотажної тканини, яка вбирала вологу у спеку.

Нині компанія випускає, крім одягу, цілу низку товарів: парфуми, шорти, звичайні і сонцезахисні окуляри, тенісні туфлі, парусинові туфлі, черевики, годинники, а також різні предмети зі шкіри.

Lacoste працює у 120 країнах світу. Щорічний обсяг продажів нараховує десятки мільйонів товарів (50 млн у 2005 р.) у понад 1 200 місцях продажу (близько 10 000 співробітників, з яких 67% жінки).

 

260
Оригінальна стаття: https://www.lacoste.ua/rene-lacoste
Інші матеріали розділуСуспільство:
Впервые за 200 лет в Соборе Парижской Богоматери не состоится рождественская служба
658
Из-за интенсивных ремонтных работ в стенах Нотр-Дам проводить там праздничную мессу не представляется возможным.